Dagtocht 16 december Kerstmarkt in de Orchideeën Hoeve

Ledenprijs :                    € 44,50
Niet ledenprijs :            € 49,50

Geschikt voor rolstoelgebruikers

Ben je op zoek naar warmte, gezelligheid en sfeer? Dan ben je op de kerstmarkt, het kloppende hart van WinterDroom, aan het juiste adres. Wandel langs meer dan veertig verschillende kraampjes gevuld met allerlei leuke lekkernijen en snuisterijen en shop jouw decemberlijstje bij elkaar.
Ook aan winterse lekkernijen ontbreekt het op de kerstmarkt niet. Strijk neer op het gezellige horecaplein en trakteer jezelf op een overheerlijke kom erwtensoep of een glaasje glühwein.
Voorafgaand aan het bezoek van de Orchideeëen Hoeve lunchen we in Tolbeek.
Coronaregels tijdens de tocht: In de bus is het dragen van een mondkapje verplicht.

Programma:
10.00 uur vertrek volgens het onderstaande schema:
10.00 uur Buurtcentrum De Dwarsligger – Planetenweg 338, 1974 BP IJmuiden
10.15 uur Dorpshuis Het Terras – Dinkgrevelaan 17, 2071 BP Santpoort-Noord
10.30 uur Wijkcentrum De Hofstede – Aletta Jacobsstraat 227, 1991 PT Velserbroek
Rond 18:00 uur aankomst laatste halte en einde dagtocht

Download hier uw aanmeldingsformulier en deze kunt u ingevuld en ondertekend opsturen naar secretaris@svvelsen.nl

Dagtocht 28 0ktober Varen op de Vecht met muzikale Bingo
Wees er snel bij: Er zijn nog enkele plaatsen vrij!